Jdi na obsah Jdi na menu

SIX FINGERS OF BONOBO MONKEY


Obrazek

Zpěv: Ozziáš Neščastný, Šumus Mikrofonus alias Žejža (Petr Žížala)Obrazek
Patyz taky neuvedl charakteristiku mikrofonu SHURE PG58... valí to asi takto... brum, brum, šum, hrc, pác, grum, um, čum, dum... já nevím, ale jak příjde Ozziáš, tak ten si to ošéfuje.


Obrazek


Baskytara: Zbyňál Růžička

Totální šílenec... Flea v bláznivém provedení... nezkrotitelný basový oř...






Jolana - basový nástroj z horního obrázku - už dosloužila a teď hraje na Ibanez RD300

Obrazek








Obrazek

Bicí: Kuba Hotař alias Hotík; silný, průrazný, metronomický bicman s výbronýma rytmickýma nápadama (Historie bicích u SFOBOM: prvním našim bicmenem byl Zbyňál Růžička from Chickens Underground a taktéž nám pomáhal Jakub Zeman (Izvěstný durak), jež s náma odehrál první koncert "Na Vodě")Obrazek

Obrazek




Sólová kytara: Mates, Matínek, Marťas, Macin, Čiči, Liši, Martíneček, Majtínek, Lyšák alias Martin Lišovský, naše obrovská posila (hudební velikostí) ze západu, z Valtic :-D (zatím hraje na moju elektriku a já hraju na akustiku, ale co nevidět si koupí mazaného Les Paula)


Obrazek




Už ho má!!! Jmenuje se pan Apollo DLC-1200!

Co o ní říká muzikant.cz?

Elektrická kytara model Les Paul. Snímače: 2x humbucker s kovovým krytem. Pevná kobylka je model Tune-O-Matic. Veškerý hardware včetně snímačů je se zlatým povrchem. Bombírované tělo s bílou ozdobnou lemovkou je vyrobeno z lípy s javorovou přední deskou. Vlepený javorový krk má palisandrový hmatník osazený 22. pražci. Orientační značký jsou obdélníkovité.

K přepínání snímačů slouží 3. polohový přepínač který je doplněn dvěma potenciometry hlasitosti a dvěma potenciometry tónové clony. Barva: černá (BLK)











Kytara: né obyčejná piča, ale Pan Piča :-D ha :-D (Gayus Patyzonus Durus) PataObrazek Patachon alias Patyzonskej alias Patočka, Patys, Pípa, prostě Patyzónek
Obrazek
CORT M200
Ha, můj nový úlovek ze světa pravých nefalšovaných nekopírovaných korejských kytar. Značku CORT založil pan Joong K. Park a od roku 1972 se tam vyrábí takovédle kejtřičky :-* Tenhle kousek je z masivního mahagonového dřeva, které mu dodává perfektní průzračný tón, naprosto dokonalá věc. Krk je z indonézského javoru a hmatník z palisandru. Snímače Power Sound PSLPB (Humbecker - Humbecker). Kobylka Tone-o-matic bridge and stop tailpiece. Dvaadvacet pražců na doprovod až dost, na solo málo, ale je to kytarka doprovodná, takže bomba. Chromovaný hardware a barva Walnut satin přidávají kytaře na kráse.
Volbu schválil můj kytarový bůh Peťa Dvořák. ;-)





Obrazek












 Obrazek







Cort Earth 100F NAT

ObrazekNashville NW 020-CEQ 


a na tohle jsem hrál předtím, protože jsem neměl elektriku, tak mi kytarku půjčoval
můj skvělý bratr, proto touto cestou mu mnohokrát děkuji, že mi ji svěřil. Díky, brácho!

Peavey Raptor
Obrazek


Historie: Bohužel nás opustil náš oblíbený basák. Doufáme, že nás opustil v dobrém a jako kamarád. Důvod? Den nemá 72 hodin. Z larvy špičkového studenta se klube motýl, špičkový vědec, tudíž mu nebudeme stát v cestě... Jenom popřejeme hodně štěstí a doufáme, že se zase rádi uvidíme :-)

Obrazek

Baskytara: Ozzman, Ajta Džej alisa Džouzef (Josef Šesták)


Patyz sem neuvedl charakteristiku Ozzmanova nástroje... tak musí zasáhnout basák osobně. Moje drahá kytarka nebyla až tak drahá. Aktiva co výborně hraje, dobrá na klasickou hru i na slap (akorát ten půlený snímač ale co)... Je to paní od Ibanez GRS 200. Všem vřele doporučuji a přemýšlím o její sestře v černé barvě se dvěma snímači typu hamburgr :-)

Enjoy yourselves...Obrazek

Pro další xichty klikni zde! :-D (Odkazy mě strašně baví :-D)